ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ

Η +fix-masters σας παρέχει τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ αποστολής της συσκευής σας από το κατάστημά μας, από όποιο σημείο της Ελλάδος και να βρίσκεστε.
Αναλαμβάνουμε το κόστος μεταφοράς προς τον πελάτη με κάθε επισκευή!
contact

1. Επικοινωνήστε μαζί μας

Για οποιαδήποτε βλάβη της συσκευής σας που σας απασχολεί, καλέστε μας στο 2310256784 και περιγράψτε μας το πρόβλημα. Στη συνέχεια εμείς θα σας ενημερώσουμε για το είδος της βλάβης και το εκτιμώμενο κόστος επισκευής.

2. Προετοιμάστε τη συσκευασία

Για την αποστολή της συσκευής με ασφάλεια είναι σημαντικό αυτή να συσκευαστεί σωστά ούτως ώστε να αποφευχθεί η οποιαδήποτε περαιτέρω βλάβη σε αυτήν. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιήστε το κουτί που χρησιμοποιεί ο κατασκευαστής (εφόσον το έχετε ακόμη) ή κάποιο παρόμοιο.

Πάνω στη συσκευασία είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα, η διεύθυνση, ο ταχυδρομικός κώδικας, η πόλη καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας, ενώ μπορείτε επίσης να σημειώσετε την επισκευή που εκτιμάτε ότι πιθανόν πρέπει να γίνει στη συσκευή σας. Σημειώστε επίσης την επισκευή που εκτιμάτε ότι πιθανόν πρέπει να γίνει στη συσκευή σας.

deltio apostolis Πατήστε στο εικονίδιο για να κατεβάσετε και να συμπληρώστε το Δελτίο Αποστολής Συσκευής.

box
box

3. Αποστολή Συσκευής

Επικοινωνήστε με το κοντινότερο κατάστημα της ACS της περιοχής σας και παραδώστε τη συσκευή σας προς αποστολή. Ενημερώστε τους πως η χρέωση αποστολής επιβαρύνει τον αποστολέα, δώστε τους τα στοιχεία μας και στείλτε μας τη συσκευή σας στην παρακάτω διεύθυνση:

+fix-masters
Ευάγγελος Κατσές
Αγίου Δημητρίου 69
ΤΚ 55633, Θεσσαλονίκη

4. Ενημέρωση Κόστους Επισκευής

Τη στιγμή που θα παραλάβουμε τη συσκευή σας, το τεχνικό τμήμα θα προβεί άμεσα σε διαγνωστικό έλεγχο της συσκευής για τη διάγνωση του προβλήματος. Εν συνεχεία θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικά για το πρόβλημα και το κόστος επισκευής. Η πληρωμή θα πραγματοποιηθεί στην ACS courrier κατά την παραλαβή της συσκευής από εσάς.

kostos
paradosi

5. Παραλαβή συσκευής

Το τεχνικό μας τμήμα θα επιδιορθώσει το συντομότερο τη βλάβη της συσκευής σας και η συσκευή θα σας αποσταλεί μέσω ACS courrier με δική μας χρέωση.